uitleg bullet journal
Mijn Bullet Journal, Tutorials

De uitleg van mijn Bullet Journal – opfrismomentje

Al een paar maanden ben ik van plan om een nieuw filmpje met uitleg Bullet Journal te maken. Mijn eerste filmpje hierover is helaas al wat oud en nog niet zo goed. Hoewel ik nog iedere dag leer over volgen heb ik inmiddels iets beter in de gaten wat wel en niet werkt. Daarom hoop ik dat deze uitleg Bullet Journal wel bevalt.

Bullet Journal pauze

Afgelopen week was ik in Londen. Hoewel het heerlijk was om weer eens lekker weg te zijn van huis, kwam ik er achter dat ik mijn Bullet Journal vergeten was! Hoewel ik niet echt van plan was om veel te gaan plannen tijdens mijn vakantie, baalde ik stevig. Juist op de  momenten dat je lekker aan het ontspannen bent heb je de beste ideeën en nu had ik geen plek om ze op te schrijven!

Uitleg Bullet Journal

Met tegenzin opende ik mijn Bullet Journal en zag allerlei openstaande taken. Gauw sloeg ik hem weer dicht en besloot er maar het beste van te maken. Ik heb mijn camera aangezet en ben begonnen met het opnemen van het bijwerken van mijn Bullet Journal. De basis van het Bullet Journaling en het plannen neem ik ook gelijk weer even door. Zo geef ik iedereen niet alleen een kijkje in mijn Journal voor de maand juni, ook krijg je weer even een opfrismomentje!

De basis

De uitleg van mijn Bullet Journal vind je hier, nu maar hopen dat jullie er weer iets aan hebben!

Als je opmerkingen, vragen of andere verzoeken hebt, aarzel niet om even via mijn Youtube kanaal of via mijn mail: merel@puntenplanner.nl te reageren!

Meer informatie

Mocht je meer uitleg Bullet Journal zoeken, kijk dan vooral even op mijn website rond. Hier vind je het meeste wel terug en wekelijks voeg ik nieuwe items toe.

Leave a Reply

Required fields are marked*