Mijn Bullet Journal

Maak kans op een gepersonaliseerde Bullet Journal

OOOO wat gaat het gaaf worden! Ik ben in gesprek om mijn eigen Bullet Journal uit te brengen. Hoewel ik nog in de gespreksfase zit, ben ik natuurlijk al heel hard aan het brainstormen en nadenken. Want wat moet er nog precies in en wat nou juist niet?!

Omdat ik het heel belangrijk vind dat het een goed boek wordt voor iedereen, ben ik heel benieuwd hoe jullie er over denken. Mijn vraag aan jullie is dus:

Wat is voor jou belangrijk in jouw journal? Waar kun je niet zonder en wat wil je juist niet? 

Laat een reactie achter en als dank voor jullie input verloot ik onder de reacties een door mij gepersonaliseerde Moleskine, dotted, softcover, zwart.

Blijf op de hoogte!

Ontvang direct een bericht in je mail als er nieuwe ontwikkelingen zijn!

Voeg je bij 525 andere abonnees

 

6 Comments

 1. Rianne de Jong

  Hoi,
  Wat een leuke actie!!
  Ik ben nog net echt begonnen met een bullet journal. Heb net 3 pagina’s gevuld 😉
  Ik verlang heel erg naar een schema waarop duidelijk staat hoe ik mijn huishouden kan organiseren! Wat moet ik per week schoonmaken, wat per maand e.d. En wat doe wanneer?
  Verder zou ik minder gebruik maken van welke boeken ik zou willen lezen of welke films ik zou willen zien.
  Ik ben benieuwd hoe het er uit gaat zien!! Heel veel succes met het maken ervan!
  Groetjes Rianne

  1. admin

   Hoi Rianne,
   Beetje late reactie maar dank je wel! Ik snap heel goed wat je zegt over een huishoudschema, staat ook zeker bij mij in de planning!
   Binnenkort de eerste update van de gepersonaliseerde journal!
   Groetjes Merel

 2. Mirjam

  Wat een ontzettend leuke website en informatief ook! Ik ben helemaal enthousiast geworden over het bullet journal en ga het zeker proberen

  1. admin

   Dank je wel wel Mirjam! Veel plezier!

 3. Marike

  Wat een inspirerende website. Ook ik hoor een hoop over bulliting, en het lijkt me erg leuk om mee te beginnen. heb best een druk schema en het zou inderdaad lekker zijn om een goed overzicht van alles te hebben.
  ik ga nog zeker een aantal keer naar je tutorials kijken. heb je misscien tips hoe ik mijn week rooster het er het best in kan zetten? werk op verschillende tijden en op verschillende lokatie. en alles ziet er bij jou zo gestructureerd uit.

  1. admin

   Hoi Marike,

   Wat een leuke reactie. Dank je wel voor het compliment en wat goed dat je gaat beginnen.
   Het is helaas voor mij heel lastig om echt een concreet advies te geven. Zelf werk ik als zzp’er en ook inderdaad op verschillende locaties en dagen/tijden. Ik hou mijn werkschema meestal bij in het maandoverzicht, dan heb ik ook een goed beeld bij de vrije dagen die ik nog over heb in de maand (voor mijn privé afspraken e.d.) Je zou eventueel deze ook nog kunnen opdelen in een dag/avond/nacht schema, drie kolommen in het maandoverzicht maken bijvoorbeeld. Het blijft een beetje uitproberen. Ik verander ook iedere maand weer dingen en sommige dingen blijven en andere dingen verzin ik ongeveer iedere week weer iets nieuws op 😉

   Als je wilt sparren, mag je me altijd mailen of op een bericht reageren!

   Succes er mee!
   Groetjes,
   Merel

Leave a Reply

Required fields are marked*