Ideeën, Lijstjes, Mijn Bullet Journal

De ultieme herfst checklist

Ik weet natuurlijk niet hoe het met jullie zit, maar ik baal er van dat de zomer is afgelopen. Het regent en het waait. De lucht is grijs en ik word er eerlijk gezegd een beetje depri van. Terwijl ik mijn huis rond kijk realiseer ik me dat het vooral komt omdat mijn huis nog helemaal in zomerse sferen is ingericht. Des te groter ons het contrast met buiten. Het slechte weer komt opeens extra hard aan! Tijd om daar iets aan te doen..

Wat er allemaal moet gebeuren

We moeten ons weer gaan wapenen tegen de gure dagen, het koude weer en het donkere weer. Want laten we eerlijk zijn als je lekker op de bank zit met een kop warme choco si het allemaal helemaal niet zo heel erg!  Daar gaan we dan! Niet alleen mijn huis moet aangepakt en mijn balkon (of tuin) moet winterklaar. De decoratie moet me weer een warm gevoel geven en ik moet weer eens door mijn verzorgingsproducten heen want met die vochtinbrengende crèmes ga ik de winter niet doorkomen. Mijn dekentjes en sloffen moeten weer uit de kast.  Er moet zo veel gebeuren, het is tijd voor een nieuw lijstje!

De ultieme herfst checklist

Tijd voor een nieuwe checklist, de herfst checklist. Ik ben er even mee bezig geweest en helemaal compleet zal hij waarschijnlijk niet zijn, maar samen kunnen we hem compleet maken!

Download hier dus gauw de herfst checklist! het is een Word-document, dus je kunt hem zelf helemaal op maat maken. Zie het als de basis, het startpunt en maak er je eigen jaarlijkse lijst van.

Volgens mij is ie redelijk compleet, maar mocht je hele belangrijke dingen missen vertel het me dan voeg ik het toe.

Succes allemaal!

Leave a Reply

Required fields are marked*