Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes. Ik denk dat de meesten van ons iedere week wel weer een lijstje maakt, boodschappenlijstjes, actie lijstjes voor werk, klusjes voor in huis en zo nog veel meer.

Hoewel lijstjes maken heel belangrijk is, slingeren ze meestal door het huis, in je zakken, op je prikbord of op je bureau. Door jouw Bullet Journal te gaan gebruiken voor jouw lijstjes, heb je ze niet alleen altijd bij de hand, je kunt ook nog sub lijstjes maken, extra lijstjes en ze koppelen aan activiteiten.

Ga dus snel jouw lijstjes maken in jouw Bullet Journal!

Omdat jullie misschien nog op zoek zijn naar handige voorbeeld lijstjes heb we besloten een aantal lijstjes voor jullie op een rij te zetten.

Zie hier: Onze lijstjes!

Workout schema

Omdat we mee doen aan een 90 dagen sportprogramma houden we onze workouts bij in een lijstje.workout lijstje

Daarnaast houden we maandelijks onze cm’s goed in de gaten en is het fijn om een motiverende quote te lezen op de momenten dat het moeilijk is vol te houden.

Omdat ik me goed kan voorstellen dat je geen zin hebt om dit over te gaan zitten tekenen, hebben we hier een printbare versie gemaakt voor jullie. Deze is heel basic en kun je uitprinten en uitknippen op het gewenste formaat.

Zie hier voor het printbare document voor jouw eigen 90 dagen trainingsschema: 90 dagen workout schema.

Fijne dingen

fijne dingenHet is belangrijk om dagelijks stil te staan bij de positieve dingen, dingen waar je blij van wordt of waar je dankbaar voor bent. Door dagelijks stil te staan bij de positive dingen, zul je merken dat je langzaam op een andere manier naar het leven gaat kijken. Problemen worden uitdagingen en in een uitdaging zijn leuk!

Onze pagina ziet er zo uit maar een simpele lijst kan natuurlijk ook!