flip through
Creatief, Ideeën, Lijstjes, Mijn Bullet Journal, Tutorials

Flip Through Bujo 2017

Op veler verzoek hierbij een flip through van mijn Bullet Journal. Geen idee of jullie het leuk vinden maar voor diegene die nieuwsgierig zijn, kijk gerust even mee!

Belangrijke dingen

Deze flip through heeft mij ook geholpen om in te zien dat ik sowieso mijn Bullet Journal kleurig en creatief moet maken. Alleen maar een functioneel Bullet Journal werkt voor mij niet. Dan verlies ik snel mijn interesse en juist die creatieve outlet is voor mij heel belangrijk. Verder zijn er een aantal lijstjes die voor mij heel belangrijk zijn. De belangrijkste dingen in mijn Bullet Journal zijn:

 • Doelen
 • Logboek
 • Maandplanning
 • Water trackers

Voor iedereen anders

Ik realiseer me dat de invulling van een Bullet Journal heel anders is voor iedereen. Terwijl de één juist behoefte heeft aan braindumps en huishoudschema’s, staat bij de ander weer sportiviteit en voeding voorop. En weer een ander houdt de menstruatiecyclus en het weer bij. Kortom, voor iedereen is het gebruik anders en dat maakt de Bullet Journal zo’n fantastisch concept.

Flip through van mijn Journal

In dit filmpje neem ik je mee door mijn Bullet Journal en ligt uit hier en daar wat toe. Omdat het voor iedereen anders is, is het puur ter inspiratie, doe er mee wat je wilt!

Wist je dat je je ook kunt inschrijven om op de hoogte te blijven als ik een nieuw bericht plaats? Schrijf je snel in!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

 

2 Comments

 1. Pacelle

  Top! Wat een fantastische films!

  1. admin

   Dank je wel 😉

Leave a Reply

Required fields are marked*