Creatief, Ideeën

Emoties tekenen

Ik vind het zelf altijd leuk om een dag samen te vatten in een kort symbool. Om dit te doen gebruik ik graag emoties. heb ik een leuke dag gehad, teken ik een blije emotie. Ben ik moe of opgetogen, voor alles kan ik wel een leuk koppie bedenken. Om jullie op weg te helpen en ter inspiratie hierbij een paar voorbeelden!

Het nut

Leuk zijn ze hè?! Door een emotie te tekenen om een dag samen te vatten, kun je voor jezelf ook relativeren hoe je op dat moment in jouw leven zit. Teken je veel blije emoties, dan weet je dat je op het goede spoor zit. Maar teken je meer negatieve emoties, ga dan eens na hoe dat komt.

Tip

Hoewel ik natuurlijk graag positief ben, is het soms ook lastig. Daarom wil ik altijd mijn doelen in het oog houden, deze schrijf ik dan ook op een belangrijke pagina van mijn Bullet Journal. Ook mijn spreuken pagina is heel belangrijk. Als ik me rot voel of het zit tegen, ga ik vaak terug naar deze pagina’s en probeer ik mezelf emotioneel weer op het goede spoor te krijgen.

4 Comments

 1. Danielle Van Langendonck

  Dank je wel voor zo veel leuke uitleg, ideeën, voorbeelden…
  Ik had al een aantal filmpjes gekeken, een boek gelezen, maar ik zat nog wat in de knoop. Nu heb ik echt zin om aan mijn eigen puntenplanner te beginnen.
  Nog veel succes!

  1. admin

   Dank je wel! Het is ook zo leuk! Geniet er van en als je vragen hebt mag je me altijd even een berichtje sturen hoor! Gr. Merel

 2. Supergaf om dit te doen, mijn broertje/zusje is autistisch en wordt nogal gauw boos en dat zien we niet altijd. Nu kan ik een poster voor haar maken zodat ze een van de emoties aan kan wijzen!!!! Super toch!? Nu ga ik er meteen aan beginnen en hopen dat het goed werkt en dat we er dan rekening mee kunnen houden! 😃😁😍😘🤠👀👅🤴🧚‍♀️🧞‍♀️💏

  1. admin

   Wat een mooi bericht, ik ben heel benieuwd of dit heeft opgeleverd wat je hoopte! Dit is exact wat ik hoop dat er gebeurt, dat het levens beter maakt. Mocht dit niet zo zijn en je wilt even sparren, mag je me altijd even mailen natuurlijk!
   Liefs, Merel

Leave a Reply

Required fields are marked*