de maand april doornemen
Ideeën, Mijn Bullet Journal

Bullet Journal april doornemen

Daar gaan we dan, mijn Bullet Journal van april doornemen. Het was deze week een hele drukke maand. Eigenlijk een beetje te druk naar mijn zin, het hele creatieve deel is dus een beetje blijven liggen. Hoewel de maand met mijn regenboogthema heel enthousiast begon. Helaas ben ik bij de maand april toch een beetje blijven hangen op een redelijk eenvoudige maand indeling. Gelukkig is dat totaal geen probleem met puntenplanning of bullet journaling! Iedere maand kan en mag totaal anders zijn. Als je maar met je punten blijft werken, dat ik het belangrijkste!

Een paar probeersels

De maand april doornemen, zorgde er voor dat ik me een paar dingen realiseerde. Ik heb een aantal veranderingen doorgevoerd, zoals het opdelen van mijn dagen in ‘werk’ en ‘privé’. Helaas bleek dat toch niet zo goed te werken voor me. Ook mijn dag tracker heb ik weg gelaten omdat ik merkte dat ik hem op de drukke dagen gewoon helemaal niet in kon en wilde vullen, een volle agenda is gewoon een volle agenda. Hoewel ik hier misschien nog een nieuwe vorm voor ga zoeken, voor nu laat ik hem dus weg.

Watertracker

Mijn water tracker heb ik in april ook bijna de hele maand niet gebruikt. Hier heb ik echt spijt van, ik merk dat ik dan toch weer minder ga drinken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar soms ben ik wat hardleers! Ik ben momenteel bezig met trackers in sticker vorm (downloadbaar), zodat jullie deze ook in jullie puntenplanners kunnen gebruiken.

In het onderstaande filmpje beschrijf en leg ik al mijn bevindingen van de maand april uit. Kijk dus gauw naar mijn filmpje: de maand april doornemen!

 

Leave a Reply

Required fields are marked*