MUS toolkit
Creatief

WINACTIE – Win nu een MUS creatief toolkit!

MUS creatief heeft de maand februari officieel uitgeroepen tot febujoari! De maand die in het teken staat van de Bullet Journal. Toen ik dus een paar weken geleden door ze werd gevraagd of ik een recensie wilde schrijven over de MUS toolkit hoefde ik daar niet lang over na te denken. Want ik ben natuurlijk een ‘sucker’ voor alles wat met Bullet Journal te maken heeft. Alles wat het makkelijker maakt om te kunnen bullet journalen wil ik natuurlijk aangrijpen en testen.

MUS creatief kennen jullie misschien wel van de mooie Bullet Journals die bij de boekhandels liggen en ook op bol.com te bestellen zijn. Omdat ook zij snappen dat er veel mensen zijn die best creatief zouden willen zijn hebben ze een toolkit ontwikkeld. Super slim van ze natuurlijk.

Het voordeel van een recensie schrijven is dat je soms ook iets mag weggeven en dat ga ik dus doen! Als jij kans wilt maken op een toolkit van MUS, reageer dan op deze facebook post en dan maak je automatisch kans. Ik trek eind februari een winnaar.

Wat kunnen jullie winnen?

Een prachtig verzorgd pakketje, vol met goodies!

 

Om te beginnen valt me op dat de toolkit er super mooi uit ziet. Alles zit keurig in een doosje verpakt en volledig in ‘Bullet Journal’ stijl! Mijn oog valt direct op de washi tape, hier ben ik namelijk hartstikke gek op! Maar wat zit er verder allemaal in?

  • HB Potlood en gum
  • 4 kleuren fineliners
  • Markeerstift
  • Sjablonen
  • 4 rolletjes washi tape
  • Sticky notes in alle verschillende maten en designs
  • Instructieboekje

Hier kun je lekker mee oefenen

MUS toolkitWat ik vooral heel erg fijn vind aan deze MUS toolkit is dat iedereen hiermee zijn Bullet Journal kan ‘pimpen’. Ook al ben je niet zo heel creatief (of denk je dat van jezelf) met deze toolkit kun je direct aan de slag. Het leuke is dat als je eenmaal een beetje begint, je hier waarschijnlijk zelf steeds creatiever van wordt. Want iedereen kan het, het is alleen een kwestie van meters maken.

Mijn advies: Begin met de sjablonen, gebruik ze met potlood en teken het zo vaak je wilt. Als je tevreden bent trek je het potlood over met één van de fineliners. Super mooi resultaat! Als je dit een aantal keer heb gedaan, krijg je de bewegingen vanzelf in de vingers en kun je langzaam zelf variaties gaan maken. Als je het design hebt dat je mooi vind, plak je daarna de washi tape langs de randen of om bepaalde onderdelen heen. Hoppa! Zo kunnen we het allemaal!

Meer zien van de inhoud? Kijk dan even naar mijn vlog!

 

Al enthousiast geworden? Meld je dan gauw aan voor deze winactie! 

Wist je dat je je ook kunt inschrijven om op de hoogte te blijven als ik een nieuw bericht plaats? Schrijf je snel in!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Leave a Reply

Required fields are marked*