regenboog thema
Creatief, Ideeën, Mijn Bullet Journal

Mijn regenboog thema

Omdat alles in een zwart wit thema te houden lukt echt totáál niet bij mij. En omdat ik ook nog eens in een onwijs goede bui ben omdat alles in mijn leven op z’n plaats lijkt te vallen momenteel. Werd het tijd voor een vrolijk thema. Een thema waar ook de mensen die wellicht niet zo lekker in hun vel zitten, een glimlach van op het gezicht krijgen.

Door wat inspiratie van YouTube en na het bestuderen van mijn oude Bullet Journals besloot ik dat ik wat meer wilde doen met een regenboog thema en natuurlijk met Pasen.

In het onderstaande filmpje zie je in een minuut of 5 hoe ik mijn thema op zet. Uiteraard zal ik nog door de maand heen gaan met jullie, maar dit regenboog thema is ter inspiratie!

Nog een tip…

Vind je het leuk om ook een keer een regenboog thema te proberen? Wellicht met verschillende kleuren, of juist met één kleur. Ook zou je een meetlint lukken maken of juist een strook papier. Teken je schets vooraf goed uit, kijk goed of hij klopt en blijf schetsen tot je zeker weet dat hij perfect is. Je bent hier (zeker de eerste keren) ook echt wel een paar uurtjes mee bezig!

Heel veel plezier met tekenen en ik ben benieuwd naar jullie resultaten!

Leave a Reply

Required fields are marked*