Creatief, Ideeën, Mijn Bullet Journal

Inspiratie nodig? Samen de maand november opzetten

We gaan de maand november opzetten! De maand is weer begonnen en daar hoort natuurlijk weer een nieuwe opzet van jouw Bullet Journal of puntenplanner bij.

Het kan zijn dat je afgelopen maand heel tevreden was over de pagina’s en de indeling. Misschien heb je toch behoefte aan een andere indeling óf moet het gewoon helemaal anders. Ik heb dit dus iedere maand. Ik probeer maandelijks wel een paar nieuwe dingen, lijstjes, notities en braindumps. Toch merk ik dat er een aantal dingen altijd gelijk blijven. Om alles weer even op te frissen, zie je in dit filmpje hoe ik de maand november aan het opzetten ben.

Tijd voor een overzicht

Tijdens de maand november opzetten heb ik een aantal verschillende en snelle weekoverzichten gemaakt voor jullie. Als je een keer geen zin of tijd hebt om het heel mooi te maken. Of je wilt het juist iets stijlvoller maken dan het normaal is? Dan zet ik in dit filmpje wat ideeën op een rij voor je.


Zoals gewoonlijk hoop ik dat je er iets aan hebt.

Naast mijn werk voor puntenplanner, werk ik ook als zelfstandig ondernemer. Ik heb verschillende werkgevers en factureer op basis van gewerkte uren. Daarom heb ik in mijn. Bullet Journal een logboek waar ik mijn declarabele uren in registreer. Ik vind dit erg fijn werken, ik zal hier in de toekomst ook een keer dieper op in gaan. Daarom heb ik tijdens de maand november opzetten het logboek ook laten zien.

De Bullet Journal is helemaal naar eigen wens en inzicht in te delen. En gelukkig ook op ieder willekeurig moment weer aan te passen!

Wist je dat je je ook kunt inschrijven om op de hoogte te blijven als ik een nieuw bericht plaats? Schrijf je snel in!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Leave a Reply

Required fields are marked*