workshop bullet journal

Hoewel het voor mij inmiddels heel normaal is om met mijn Bullet Journal te werken. Heb ik er een jaar over gedaan om alles te begrijpen. Vooral het antwoord op de vraag ‘wat levert het me nou op?!’ bleef me lang onduidelijk. Ik ben blij dat ik heb doorgezet, want nu heb ik een website, doe ik hier en daar een workshop en help ik mensen bij het inrichten van hun Bullet Journal!

Heb jij ook moeite om de Bullet Journal in jouw dagelijks leven te integreren. Heb je het idee dat je achter de feiten aanloopt of heb je gewoon geen zin/tijd om heel YouTube af te struinen naar losse tutorials? Wil je gewoon in één keer goed van start? Meld je dan aan voor mijn Bullet Journal Workshop! Alleen of samen met jouw vrienden/vriendinnen gaan we aan de slag om jouw Bullet Journal te maken. Ik leer jou hoe de Bullet Journal in jouw leven past en samen gaan we trackers en lijstjes maken.

Na mijn Workshop kijk je naar jouw leven vol plezier en met plannen te over! Zonder dat je het gevoel hebt dat het te veel is!

Stuur mij gauw een mail via merel@puntenplanner.nl en dan gaan we samen bespreken wat jij zou willen!