kleur
Creatief, Ideeën, Mijn Bullet Journal

De week in kleur – mijn Bullet Journal van deze week

Omdat ik hou van kleur en het bleek dat mijn eerste thema (zwart-wit) niet echt haalbaar was.. -Ik bleef namelijk alles inkleuren-.. Heb ik deze week besloten om het eens volledig in kleur te gaan proberen. Hoewel ik niet heel goed ben ik rustig en kalm, hoop ik dat het niet één groot kleurenfestijn wordt aan het eind! We zullen het zien. Voor nu werkt het in ieder geval wel prettig.

24 uurs tracker

Zoals je kunt zien gebruik ik mijn 24-uur tracker ook nog steeds, dit werkt vrij goed. Ik geef bepaalde activiteiten op de dag een kleur en plan ze de avond van te voren in. Hierdoor krijg ik heel goed zicht op wat nou mijn werkelijk vrije uren zijn op zo’n dag. Mij helpt het heel goed bij het doen van toezeggingen. Vooral als het gaat om mijn kinderen. Die vragen om de haverklap tijd en op deze manier kan ik ze precies vertellen wanneer we iets gaan doen en of het überhaupt die dag gaat gebeuren. Als ik het niet haal die dag, kan ik ook tijd reserveren op de volgende dag voor ze.

Dit klinkt erger dan het is en past totaal niet bij mensen met een ‘lang leve de spontaniteit’ insteek. Maar voor een planningsfreak als ik werkt het heel prettig!

Water tracker

Ik heb verschillende water trackers gemaakt voor deze week. Simpele rondjes, een waterlint, een waterfles, ruitjes en druppels. iedere keer als ik een flesje of glas water drink, kleur ik dit blauw. Zo hou ik mijn watergebruik goed in de gaten en op peil. Binnenkort ga ik verschillende water trackers ter beschikking stellen op mijn website. Mocht je dus een voorkeur hebben of zelf een bepaald ontwerp willen zien, laat het me dan weten!

Leave a Reply

Required fields are marked*