zentangle tool set
Creatief, Ideeën

Per ongeluk de Zentangle tool set gekocht

zentangle tool set

Toen ik vanmiddag in de hobby winkel was stond ik heerlijk rond te neuzen. Dat doe ik eigenlijk bijna dagelijks, ik doe inspiratie op en ik geniet gewoon erg van al die leuke knutsel en hobby spullen. Mijn oog viel op de Zentangle tool set van Micron.

Ik teken, zoals jullie waarschijnlijk inmiddels weten, altijd met de Pigma Micron pennen. Er zaten vijf fijnschrijvers in en een wit krijtje in de Zentangle tool set, althans dat dacht ik.. Eerst kon ik er niet wijs uit worden wat het was en na wat google werk -oke er zat dus gewoon een handleiding in het doosje, maar daar kwam ik pas achter nadat ik het wist- kwam ik er achter dat het een soort wisser was. Je kunt er dus schaduwen mee maken en diepte maken… Super gaaf dus! Ik ben er direct mee gaan klussen en denk dat ik warempel een nieuwe stijl voor mijn Bullet Journal en Handlettering heb gevonden!

Het resultaat!

Zie hier het resultaat, binnenkort zal ik er een tutorial maken. Dan kunnen jullie zien hoe makkelijk je kan schetsen met de Zentangle tool set! Ben ik even blij dat ik het verkeerde heb gekocht!

zentangle tool set

 

Leave a Reply

Required fields are marked*